MAMA ME OSTAVILA U SIROTIŠTU - KUMOVI SU ME IZVUKLI: Vesna Đogani o potresnim detaljima svog odrastanja

Novosti onlajn

31. 05. 2021. u 22:36

PEVAČICA Vesna Đogani otvorila je dušu nekoliko puta o svom teškom detinjstvu i odrastanju, a sada je u jednoj emisiji otkrila nove detalje.

МАМА МЕ ОСТАВИЛА У СИРОТИШТУ - КУМОВИ СУ МЕ ИЗВУКЛИ: Весна Ђогани о потресним детаљима свог одрастања

Foto: Instagram

- Moja prva sećanja su tužna, ali su mi pomogla da se izgradim u životu. Drago mi je da postoje ljudi koji danas vraćaju veru u život  - počinje Vesna i otkriva da je prema njoj život bio grub.

- Ja moram da kažem da sam ja na jedan kratak period bila u Zvečanskoj, a kumovi su me izvukli odatle, kristili i imali jak uticaj na moje odrastanje. Moja mama je samo kratak period morala da bude bez mene, ali nakon toga je sve vreme bila uz mene. Ona je prva, a zatim moj suprug Đole koji me najbolje poznaju. I moj muž je imao izuzetan uticaj na moje formiranje - kaže Vesna.

Srećom, period koji je provela bez majke, u nemaštini, na Vesnu nije ostavio vidljive posledice i traume.

- Kako sam ja rasla i sazrevala i kroz razgovore sa stručnim licima bolje sam razumevala sebe. Ono što je siromaštvo prouzrokovalo kod mene je da radim više. Da se uvek više trudim, da zaradim. Ja i sa malo mogu da napravim mnogo, i da je red, rad i disciplina ključ uspeha. To je važno da se kaže ljudima. Iza mene je 20 godina rada, a posledice siromaštva su te da ja danas budem veoma skromna, žena koja se nikada ne predaje i koja ne odustaje - kaže Vesna.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo