STRIPTIZ PRED KAMERAMA: Najluđi snimak Italijana na samom početku karijere - u 18. godini je nosio štikle i vrteo se oko šipke (VIDEO)

Novosti online

24. 05. 2021. u 09:45

PEVAČ Damijan Dejvid, frontmen grupe "Maneskin", koji je osvojio prvo mesto na Evroviziji, svojim atraktivnim izgledom privukao je veliku pažnju.

СТРИПТИЗ ПРЕД КАМЕРАМА: Најлуђи снимак Италијана на самом почетку каријере - у 18. години је носио штикле и вртео се око шипке (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Usledila je bliskost s Sanjom Vučić, ali i skandal zbog navoda da je u finalu prestžnog takmičenja konzumirao narkotike.

Malo ko zna da je bend "Maleskin" karijeru počeo na ulicama Rima, u jednom televizijskom šou, tokom kojeg je frontmen nosio čizmice na štiklu i igrao oko šipke!

Damijano je spretno šetao u ženskim potpeticama, ali i vladao striptiz pokretima. Snimak je nastao 2017. godine, kada je pevač imao samo 18 godina!

Oni su na samom početku karijere radili kao ulični svirači ne bi li zaradili novac kako bi mogli da snime pesme, a u jednom intervjuu su priznali i da im je to iskustvo dosta pomoglo u karijeri.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna