NOVI ŠOK NA PUTU KLAŠNICE-PRNJAVOR: Uhapšeni zbog pucnjave iz puške tokom vožnje

N. ĐURIĆ

03. 05. 2021. u 12:41 >> 13:54

POLICIJA je uhapsila dvojicu Prnjavorčana koji su vozeći se pijani magistralnim putem Klašnice-Prnjavor iz vozila pucali iz puške.

НОВИ ШОК НА ПУТУ КЛАШНИЦЕ-ПРЊАВОР: Ухапшени због пуцњаве из пушке током вожње

Foto: O. Matavulj

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da su uhapšeni D.J. i J.Đ. iz Prnjavora.

Ovo je, inače, najnovije vatreno šenlučenje na magistralnom putu, nakon što su nedavno uhapšena takođe dvojica Prnjavorčana zbog pucnjave iz pištolja tokom vožnje kroz krovni prozor automobila.

-Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor, danas (ponedeljak) su preduzimanjem operativnih mera i radnji, identifikovali i lišili slobode dva lica inicijala D.J. i J.Đ. iz Prnjavora, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“-saopšteno je iz banjalučke policijske uprave povodom najnovijeg incidenta.

„Novosti“ saznaju da su šokirani putnici prnjavorskog policijskoj stanici prijavili da se vozilo marke „citroen“ kreće magistralnim putem M-106, i da kroz otvoren prozor iz vozila puca nepoznato lice iz puške. Uznemireni učesnici saobraćaja na magistralnom putu uspeli su da zabeleže registracione oznake „citroena“ iz kog su odjekivali pucnji, što je policijskoj patroli pomoglo da u munjevitoj akciji identifikuje i presretne vozilo i uhapsi pijane putnike.

-Izvršenom kontrolom vozila pronađena je i oduzeta poluautomatska puška i određena količina municije. Lica su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu, kojom prilikom je kod D.J. utvrđeno 2,37 a kod J.Đ. 2,01 promila alkohola u krvi-navodi se u policijskom saopštenju.

Rad na ovom incidentu, odnosno predmetu je u toku, a o svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

IZ „BMV“ PUCANO IZ PIŠTOLjA

KAKO su „Novosti“ pisale polovinom marta, prnjavorska policija je prekršajno kaznila M.R., za kog je utvrđeno da je pucao iz gasnog pištolja tokom vožnje magistralnim putem Klašnice-Prnjavor, u mestu Ratkovac, kao i vlasnika pištolja R.Đ. Policija je navela da je M.R. iz pozajmljenog pištolja ispalio više hitaca kroz krovni prozor „BMV“, što su takođe prijavili šokirani učesnici saobraćaja na magistrali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!