Obustavljena istraga protiv Mikanovića i Kljajićeve

O. M.

27. 04. 2021. u 16:42

OKRUŽNO javno tužilaštvo u Banjaluci obustavilo je istragu protiv Draška Mikanovića i Dragane Kljajić iz Banjaluke koja je pokrenuta u oktobru prošle godine zbog sumnje da su počinili krivična dela telesna povreda i narušavanje nepovredivosti stana na štetu Vladinke Tomičić.

Обустављена истрага против Микановића и Кљајићеве

Foto: V. Mitrić

- Tužilaštvo je 28. januara donijelo tužilačku odluku - naredbu o obustavi istrage protiv Draška Mikanovića i Dragane Kljajić u skladu sa odredbama Zakona o krivičnom postupku Republike Srpske - potvrđeno je u OJT Banjaluka.

Sa zahtevom za demanti redakciji "Novosti" obratio se i Draško Mikanović koji je pojasnio da je istraga obustavljena nakon što je protiv njega "povučena tužba i izjava".

Podsetimo, Mikanović i Kljajićeva privedeni su 1. oktobra prošle godine nakon što je Tomičićeva prijavila da su joj nasilno ušli u kuću, te je fizički i verbalno napali. Oboje su pušteni na slobodu i PU Banjaluka je 22. oktobra Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci dostavila izveštaj o preduzetim merama i radnjama protiv Kljajićeve i Mikanovića zbog krivičnog dela telesna povreda i narušavanje nepovredivosti stana. Predmet je do kraja januara bio u fazi istrage, koja je potom obustavljena, o čemu nije bilo zvaničnih saopštenja iz policije i tužilaštva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)