LEPE VESTI IZ BIJELJINE: Manje obolelih od korone, sedam beba rođeno u istom danu

V. Mitrić

19. 04. 2021. u 13:21

PROTEKLA 24 sata u porodilištu bijeljinske bolnice rođeno je sedmoro novoređenčadi, četiri dečaka i tri devojčice.

ЛЕПЕ ВЕСТИ ИЗ БИЈЕЉИНЕ: Мање оболелих од короне, седам беба рођено у истом дану

FOTO: Bolnica "Sveti Vračevi"

 Šest beba je rođeno u toku jučerašnjeg dana, a jedna jutros oko 6 sati. Sve bebe su na svet došle prirodnim putem.

- U JZU Bolnica "Sveti Vračevi", uprkos teškoj situaciji, život teče, izjavio je direktor naše zdravstvene ustanove prof. dr Zlatko Maksimović, povodom informacije da je u porodilištu rođeno sedam beba u jednom danu.

U Kovid bolnicama danas je na lečenju 71 bolesnik, od kojih je 19 na respiratoru, a 36 na kiseoniku. U protekla 24 sata bilo je pet (5) prijema.

Na jutros održanom sastanku Kriznog štaba rečeno je da je poslednjih dana smanjen broj prijema, a samim tim i pritisak na bolničke kapacitete, ali da je broj obolelih sa teškim i izrazito teškim kliničkim slikama i dalje veliki.

- Naglašavamo da nije vreme za opuštanje, jer je stanje u kovid bolnicama i dalje veoma ozbiljno - rečeno je jutros na sastanku Kriznog štaba Bolnice.

U protekla 24 sata u Bijeljini je evidentirano osam (8) pozitivnih slučajeva na virus korona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!