POSLEDNJA PRILIKA ZA OPSTANAK BiH: Situacija nemoguća i neodrživa, mirno razdruživanje opcija (VIDEO)

Novosti online

16. 04. 2021. u 23:48

PORTPAROL SNSD-a Radovan Kovačević rekao je da je BiH, ovakva kakva jeste, neodrživa i nemoguća i da je mirno razdruživanje jedno od potencijalnih rešenja.

ПОСЛЕДЊА ПРИЛИКА ЗА ОПСТАНАК БиХ: Ситуација немогућа и неодржива, мирно раздруживање опција (ВИДЕО)

Foto Novosti

Kovačević kaže da BiH niko ne prihvata - Bošnjaci žele ratnu BiH, Srbi i Hrvati su tu na silu - i to je jasno svima i nikog ne iznenađuje.

On ističe da jedino što je šokantno i zabrinjavajuće u ovoj situaciji jeste nastavak pretnji ratom koje redovno dolaze iz Sarajeva. Poručuje da Republika Srpska najoštrije osuđuje sve pretnje nasiljem i ratom.

Kovačević kaže da Republika Srpska poštuje Dejtonski sporazum i da je za vraćanje na izvorni sporazum, ali da je ovakva BiH daleko od toga.

Kovačević kaže da bi opcija mirnog razdruživanja možda mogla biti i poslednja prilika za opstanak BiH, ukoliko bošnjački politički predstavnici konačno napuste svoj isključivi pogled na BiH, po kojem osim za njih u BiH nema mesta za bilo koga drugog, ili se u BiH niko osim njih ništa ne treba pitati.

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!