STRAVIČAN ZLOČIN U BRODU: Prijatelja udario sekirom u glavu?!

O.M.

05. 04. 2021. u 12:58

J. M. (59) iz Broda uhapšen je zbog sumnje da je pokušao ubiti svog prijatelja S.G. (65) koga je ušicama sekire udario po glavi.

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН  У БРОДУ: Пријатеља ударио секиром у главу?!

pokušaj ubistva

U PU Doboj navode da se napad dogodio u subotu, a osumnjičeni je uhapšen sutradan i predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Doboju. Nezvanično saznajemo da su J.M. i S.G. bliski prijatelji koji su se svakodnevno družili. Kritičnog dana među njima je došlo do svađe tokom koje je J.M. zgrabio sjekirom i tupom stranom udario S.G. u glavu.

- Za osumnjičenog postoji osnov sumnje da je u Brodu sjekirom naneo telesne povrede licu S. G. Povređenom je ukazana lekarska pomoć u Domu zdravlja u Brodu, nakon čega je prevezen u dobojsku bolnicu na dalje lečenje - rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Celi slučaj policiji su prijavili lekari Hitne pomoći nakon čega je osumnjičeni pronađen i uhapšen.

- Po naredbi Okružnog suda u Doboju izvršen je pretres automobila "džeta" koje osumnjičeni koristi i tom prilikom je pronađena sjekira sa tragovima crvene boje, nalik na krv, kao i gumena palica. Ti predmeti su oduzeti i poslužiće kao dokaz u daljem krivičnom postupku - rekla je Kerkez.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna