SPREČENA TRAGEDIJA U DERVENTI: Žena (60) pokušala da izvrši samoubistvo, policajac je odvratio od toga

N.Đ.

02. 04. 2021. u 17:23

BRZOM reakcijom policijskog službenika Policijske stanice Derventa, danas je oko podne na Starom mostu nad Ukrinom u ovog gradu sprečeno samoubistvo šezdesetogodišnjakinje B. J. iz Dervente.

СПРЕЧЕНА ТРАГЕДИЈА У ДЕРВЕНТИ: Жена (60) покушала да изврши самоубиство, полицајац је одвратио од тога

Foto: N.Đ.

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da je dežurnom kriminalističkom tehničaru Policijske stanice Derventa u blizini Starog mosta u Derventi, obratio se građanin koji mu je saopštio da se na „Starom mostu nalazi nepoznata ženska osoba koja najverovatnije ima nameru da skoči u reku Ukrinu i da izvrši samoubistvo“.

- Policijski službenik se trčećim korakom uputio ka licu mesta, gdje je opreznim postupanjem zadobio poverenje B.J. (60) iz Dervente nakon čega joj je pomogao da bezbedno pređe na unutrašnju stranu mosta-navedeno je u saopštenju dobojske policijske uprave.

Ženi je potom ukazana lekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Derventa odakle je prevezena u dobojsku bolnicu.

Inače, policijski službenici Policijske uprave Doboj, za samo nepuna četiri meseca ove godine, sprečili su tri samoubistva.

- Osim ovog slučaja u mestu Novo Selo, na području opštine Brod, sprečeno je samoubistvo vešanjem dvadesetosmogodišnjaka iz Gradiške. U mestu Karanovac, područje opštine Petrovo, sprečeno je samoubistvo četrdesetosomogodišnjakinje iz Petrova, koja je imala nameru da izvrši samoubistvo na železničkoj pruzi a potom u reci Spreči-podsećaju iz policije.

Ovome treba dodati i slučaj spašavanja od 29.marta kada je jedan Modričanin sprečio samoubistvo u Ulici Riste Mikičića u tom gradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)