NARUČENO JOŠ 1.000 DOZA SPUTNJIK VE: Dom zdravlja u Bijeljini prvi po broju vakcinisanih u RS

V. Mitrić

19. 03. 2021. u 00:43

PREDSEDNIK Skupštine grada Bijeljine, Alaksandar Đurđević, zahvalio se medicinskim radnicima Doma zdravlja u Bijeljini što ni za trenutak nisu poklekli pred izazovima pandemije korona virusa.

НАРУЧЕНО ЈОШ 1.000 ДОЗА СПУТЊИК ВЕ: Дом здравља у Бијељини први по броју вакцинисаних у РС

Foto: V. Mitrić

Đurđević je prilikom posete Centru za vakcinaciju pohvalio napore direktorke Danijele Đukin i timova čekara koji su uspešno organizovali rad Centra za vakcinaciju i obezbedili danonoćno funkcionisanje kovid ambulante.

-Kao predsjednik Skupštine razgovarao sam sa direktoricom Đukin o prioritetima i mogućnostima da grad pomogne ovoj ustanovi -kaže Đurđević. - Imunizacija se ovde sprovodi profesionalno, veliki broj sugrađana je zainteresovan i to nam daje nadu da ćemo se uskoro vratiti normalnim tokovima života.

Foto: V. Mitrić

Dr Đukin se zahvalila predsednik lokalnog parlamenta na poseti i sa zadovoljstvom istakla da je Dom zdravlja Bijeljina u ovom trenutku vakcinisao najveći broj stanovnika od svih domova zdravlja u Republici Srpskoj.

-Naručeno još 1.000 novih doza ruske vakcine Sputnjik V. Do sada je oko 700 sugrađana vakcinisano, a interesovanje je pojačano i u narednih 15 dana imamo pun raspored imunizacije- rekla je drĐukin naglasivši da je funkcionisanje svih službi Doma zdravlja uredno, da se sve obaveze izmiruju redovno i da su na raspolaganju sugrađanima 24 sata dnevno. V.Mitrić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!