PRNJAVORAČANINU ODUZETO VOZILO: Miodrag „pokosio“ betonske saksije sa cvećem, pa odbio alko-testiranje

N. ĐURIĆ

11. 02. 2021. u 17:04

POLICIJA u Prnjavoru oduzela je vozilo Miodragu Š. (50), iz tog grada, koji je, nakon saobraćajne nezgode, odbio da se podvrgne alko-testu, a proverom u bazi registra novčanih kazni, utvrđeno je da ima dug od 2.690 maraka.

ПРЊАВОРАЧАНИНУ ОДУЗЕТО ВОЗИЛО: Миодраг „покосио“ бетонске саксије са цвећем, па одбио алко-тестирање

Foto: N. Đurić

Kako „Novosti“ saznaju, povređenih u ovoj saobraćajnoj nesreći, u noći između srede i četvrtka, nije bilo, ali je napravljena materijalna šteta na vozilu i polomljenim saksijama za cveće u vlasništvu opštine Prnjavor.

Prnjavorska policija izvršila uviđaj saobraćajke, u sredu veče u 22,25, u raskrsnici ulica Dr Slavka Šuška i Vida Nježića, u kojoj je „automobilom marke "Tuareg" učestvovalo lice M.Š“.

Srećom, Miodrag Š. je prošao nepovređen, ali je na putničkom terenskom vozilu pričinjena materijalna šteta, kao i na četiri „pokošene“ betonske saksije za cveće, u vlasništvu prnjavorske opštine.  

- Lice M.Š. je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo alkohola u organizmu. Proverom u bazi registra novčanih kazni, utvrđeno je da M.Š. ima dug u iznosu od 2.690 KM-saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Zbog neplaćenih novčanih kazni, a kao sredstvom izvršenja prekršaja,  iz policije su naveli da je „vozilo oduzeto od lica M.Š, te će protiv njega nadležnom sudu biti podnesen zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog navedenih prekršaja".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)