TRAKTOR PRED SKUPŠTINOM: Neobičan prizor u Bijeljini

B.M

29. 01. 2021. u 15:05

PARKING za vozila ispred zgrade Skupštine grada, oduvek je privlačio pažnju prolaznika po luksuznim automobilima, ali danas su sa nevericom i čuđenjem, među skupim autima primetili i jedan - traktor.

ТРАКТОР ПРЕД СКУПШТИНОМ: Необичан призор у Бијељини

Foto: B.M.

Prolaznici su uz smeh komentarisali i nagađali šta bi to moglo da znači u sklopu novonastale političke situacije oko formiranja lokalne vlasti, a jedan stariji Bijeljinac kaže da sem malih traktora Komunalnog preduzeća, na ovom mestu,pravi traktor nije video u poslednjih 30 godina.

- Do opštinske zgrade u centru grada, vozač traktor, odakle god da je dolazio, morao je videti dosta saobraćajnih znakova koji zabranjuju saobraćaj za tu vrstu vozila. Jedino racionalno objašnjenje je, da je traktorista starija osoba koja je "prespavala" sve promene koje su se desila u centru grada, i da je imao sreću da ne sretne policiju...

Nedaleko od parkinga se nalazi kancelarija gradskog Odseka za poljoprivredu,gde je ,verovatno, vozač "fergusona" završavao neke administrativne poslove pred predstojeću prolećnu setvu, a generacija koja se bavi poljoprivredom, uglavnom je i upućena na to vozilo...na traktoru i na svadbu, i na njivu!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)