NOVI BILANS U REPUBLICI SRPSKOJ: Od 938 testiranih, virus potvrđen kod 41 osobe, 13 preminulih

R.S.

11. 01. 2021. u 11:36

OD poslednjeg izveštaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u poslednja 24 sata testirano je 938 laboratorijskih uzoraka, a novi virus korona (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 41 osobe.

НОВИ БИЛАНС У  РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ: Од 938 тестираних, вирус потврђен код 41 особе, 13 преминулих

Foto: D. Pozderović

Radi se o 31 muškoj i 10 ženskih osoba, od kojih je pet mlađe, 27 srednje i devet osobe starije životne dobi.

Prema mestu prebivališta, 10 osoba je iz Banjaluke, šest iz Kozarske Dubice, po tri iz Bijeljine, Doboja, Pala, Prnjavora i Teslića po dve iz Istočne Ilidže, Laktaša i Čelinca i po jedna iz Vlasenice, Zvornika, Istočnog Novog Sarajeva i Šamca.

U poslednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo RS prijavljeno je 13 smrtnih slučajeva. Radi se o osam muškaraca i pet žena, srednje i starije životne dobi od kojih su tri osobe iz Teslića, dvije iz Banjaluke, i po jedna osoba iz Zvornika, Gradiške, Broda, Šamca, Višegrada, Foče, Trebinja i Nevesinja.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 38.140 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 1.902 osoba.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 627, u Univerzitetskom kliničkom centru RS 230, a u opštim bolnicama 397 .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima