BUDNI ČUVARI ZDRAVLJA: Bolnica "Sveti vračevi" odlikovana Ordenom zastave Republike Srpske sa srebrnim vencem

V. Mitrić

10. 01. 2021. u 15:37

PREDSEDNICA Republike Srpske Željka Cvijanović je odlikovala JZU Bolnica "Sveti Vračevi" Ordenom zastave Republike Srpke sa srebrnim vencem za izuzetan doprinos u zaštiti stanovništva i očuvanju javnog zdravlja u vreme pandemije korona virusom.

БУДНИ ЧУВАРИ ЗДРАВЉА: Болница Свети врачеви одликована Орденом заставе Републике Српске са сребрним венцем

Foto: V. Mitrić

Predsednica je uručila orden direktoru bolnice profesoru dr Zlatku Maksimoviću u Banjaluci na svečanosti povodom Dana Republike, 9. januara.

Foto: V. Mitrić

Tim povodom ona je istakla da su priznanja mali doprinos Republike i institucije predsednika da se oduže i pokažu poštovanje zdravstvenim radnicima koji su uložili maksimalan napor da zaštite živote svih građana Republike Srpske, očuvaju zdravstveni sistem i zaštite javno zdravlje.

Profesor Maksimović je rekao da je ponosan na požrtvovanost zdravstvenih radnika u ovim teškim vremenima i na moral koji pokazuju uprkos teškim uslovima u kojima rade.

- Kao direktor jedne zdravstvene ustanove, potrudiću se i u buduće da taj moral u našoj Bolnici u Bijeljini zadržimo i u ovoj borbi protiv epidemije virusom korona izađemo kao pobednici - naglasio je Maksimović.

Foto: V. Mitrić

On izrazio duboku zahvalnost predsedniku Republike na odlikovanju, ali  i na dosadašnjoj velikoj podršci i pomoći Vlade Republike Srpske i predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima