TUGA U SRPSKOJ: Poginuo Vladimir Vujasinović, veliki humanitarac i instruktor ronjenja - "Hvala ti za sve što si napravio za nas"

O.M.

28. 12. 2020. u 12:25

VLADIMIR Miko Vujasinoć, spasilac, humanitarac i instruktor ronjenja kluba "Gnjurac" iz Laktaša, poginuo je u padu sa stene u kanjonu reke Crvcke kod Kneževa.

ТУГА У СРПСКОЈ: Погинуо Владимир Вујасиновић,  велики хуманитарац и инструктор роњења - Хвала ти за све што си направио за нас

Foto: Facebook/Privatna arhiva

Vujasinović je stradao, kako nezvanično saznajemo, kada se okliznuo i pao sa stene visoke 15-ak metara. U padu je zadobio teške povrede. Njegove kolege, uz pomoć pripadnika Specijalne antiterorističke jedinica MUP RS učinili su sve kako bi pokušali da mu spasu život, ali nažalost Vujasinović je podlegao.

Foto: Facebook/Privatna arhiva

Vujasinović je poznat kao veliki humanitarac i čovek koji je učestvovao u akcijama spasavanja brojnih života u okolini Banjaluke i šire.

Godinama je bio pripadnik SAJ, radio kao zamenik komandira banjalučke Jedinice za podršku i bio aktivni pripadnik MUP-a RS. Osnivač je Ronilačkog kluba "Gnjurac" u kojem je radio kao instruktor ronjenja.

Foto: Facebook/Privatna arhiva

Tužnim porukama na društvenim mrežama od Vujasinovića se opraštaju njegovi prijatelji, poznanici, te članovi kluba:

- Poslednji pozdrav prijatelju, drugu, bratu i osnivaču našeg kluba, Vladimiru Vujasinoviću. Hvala ti za sve što si napravio za nas, ostaćeš u najlepšem sećanju. Vidimo se na boljem mestu. Ovaj dan posvećujemo tebi i ronićemo opet, sigurno.

Tvoji članovi - napisali su iz RK "Gnjurac".

Ronilački klub "Panteri" iz Bijeljine kratko je napisao:

- Poslednji pozdrav velikom čoveku i roniocu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći