NAJNOVIJE INFORMACIJE O DODIKOVOM STANJU: Oglasili se iz UKC RS, zasedao konzilijum lekara

S. M.

25. 12. 2020. u 11:45

DIREKTOR Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić rekao je da je i danas zasedao konzilijum lekara, koji je konstatovao da je zdravstveno stanje srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika stabilno.

НАЈНОВИЈЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ДОДИКОВОМ СТАЊУ: Огласили се из УКЦ РС, заседао конзилијум лекара

Foto Tanjug

- Svakodnevno pratimo njegovo zdravstveno stanje. Dodik se oseća bolje, ali je i dalje pod stalnim nadzorom lekara - naveo je Đajić.

Danas je na konzilijumu lekara, kaže Đajić bio prisutan i ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

- Važno je reći da svakodnevno pratimo zdravstveno stanje Dodika i u kontaktu smo sa lekarima iz Srbije - rekao je Đajić.

Navodi i da mu je tokom pregleda utvrđena obostrana upala pluća i gastritis.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!