STANIVUKOVIĆ SEDA U FOTELJU GRADONAČELNIKA: Radojičić mu u četvrtak predaje dužnost glavnog čoveka Banjaluke

Novosti onlajn

22. 12. 2020. u 21:22

ODLAZEĆI gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić predaće u četvrtak dužnost Drašku Stanivukoviću.

СТАНИВУКОВИЋ СЕДА У ФОТЕЉУ ГРАДОНАЧЕЛНИКА: Радојичић му у четвртак предаје дужност главног човека Бањалуке

Foto "Fejsbuk"

Stanivuković sutra putuje u Sarajevo, gđe će mu u Centralnoj izbornoj komisiji BiH biti predat sertifikat o izboru za gradonačelnika, a već dan kasnije uslediće primopredaja dužnosti.

Zanimljivo je da će se to dogoditi na katolički Badnji dan, ali kako se saznaje u izvorima bliskim Gradskoj upravi, to ne znači da će gradski činovnici, koji slave Božić po novom kalendaru, biti uskraćeni za obeležavanje praznika.

– Oni koriste slobodne dane za verske praznike, koji im po zakonu sleduju, ali u ponedeljak treba da se vrate na posao, jer očekujemo susret sa novim gradonačelnikom – rekao je izvor.

Inače, odlazeći i novoizabrani gradonačelnik Banjaluke se još nisu sastali, a primopredaju su dogovorili preko saradnika.

Ni Stanivuković, ni Radojičić se još nisu oglašavali povodom primopredaje dužnosti.

Stanivuković, koji je inače sveprisutan u medijima, jutros nije odgovarao na pozive novinara.

Radojičić se još od izbora potpuno povukao iz javnosti.

Poslednji put se na svom Fejsbuk profilu oglasio 22. novembra, kada je, nakon lečenja od korona virusa, iz UKC RS otpušten kući.

Nedavno mu je preminuo otac, ali je sahrana i komemoracija protekla bez prisustva šire javnosti.

(Srpska info)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)