SEDNICA VLADE RS: Smenjeno više direktora i funkcionera

S.M.

09. 12. 2020. u 17:21

VLADA Republike Srpske na današnjoj sednici razrešila je dužnosti tri direktora ustanova u Srpskoj, te postavila vršioce dužnosti na tim funkcijama.

СЕДНИЦА ВЛАДЕ РС: Смењено више директора и функционера

Foto: Vlada RS

Za v.d. direktora Inspektorata Republike Srpske, umesto Dragutina Škrebića, koji je nedavno podnio ostavku, imenovan je Milovan Krčo, na period od 90 dana.

Vlada Srpske je smenila v.d. direktora Opšte bolnice Trebinje Ljubicu Miljanović, a za v.d. direktora imenovala Nedeljka Landetu, na period od 60 dana.

Olivera Brdar Mirković razrešena je dužnosti v.d. direktora Osnovne škole "Jovan Cvijić" u Brezičanima, a na njeno mesto na period od 90 dana imenovana je Branka Šalabalija.

Olivera Brdar Marković imenovana je za v.d. direktora Ugostiteljsko-turističke škole u Prijedoru, umjesto Valetine Sovilj, a koja je razrešena sa te dužnosti.

Dužnosti su razrešeni i Siniša Mandić i Zoran Obrenović, članovi privremenog Nadzornog odbora "Elektroprivrede Republike Srpske", a umesto njih imenovani su Milimir Guzina i Branislav Novaković, na period od dva meseca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)