„KOSOVO JE SRBIJA, RS JE TRAJNA!" Stanivuković srušio snove antisrpskom lobiju u Sarajevu (VIDEO)

Novosti online

30. 11. 2020. u 10:56

„КОСОВО ЈЕ СРБИЈА, РС ЈЕ ТРАЈНА! Станивуковић срушио снове антисрпском лобију у Сарајеву (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Fejs TV

IZABRANI gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković objavio je na društvenim mrežama snimak sa prethodnog gostovanja na Fejs TV kod Senada Hadžifejzovića.

- Izabran za gradonačelnika, a najmanje pitan za to! To nije moja odgovornost, nego odgovornost medija koji žele samo dobar naslov, senzaciju i čitanost po svaku cenu, a uz sve to da zadovolje apetite nacionalnih politika koje predstavljaju. Otužen za ,,nacionalizam’’ samo zato što ne prihvatam usku košnicu površnih analiza prošlosti koje narod kojem pripadam stavljaju u negativan položaj, koji u lancu raznih ,,priznanja’’ koja se od nas traže u konačnosti treba da znači i ukidanje Republike Srpske koja je za nas trajna, neupitna i koju ćemo kroz sve buduće dane, godine i decenije zajedno graditi i jačati! Snažna Republika Srpska doprinosi napretku cele Bosne i Hercegovine i moja dužnost jeste da u tim okvirima vodim našu politiku i to sve vreme činim, boreći se za svoj narod, poštujući i uvažavajući sve druge narode i manjine, ne praveći nikakvu razliku u pogledu da ovde svi bolje živimo. Zagovornik sam ideje ekonomskog patriotizma koji će biti u fokusu našeg delovanja u narednom periodu - napisao je Stanivuković na Fejsbuku.

Na snimku se mogu videti delovi emisije na kojima Stanivuković kaže da tzv. Kosovo nije država, da je RS priznata Dejtonskim sporazumom, da srpski narod nije genocidan, da je SPC očuvala srpski narod kroz vekove...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (16)

Dragan Pik lon

30.11.2020. 11:50

Gledao sam na Ju--Tubu ovaj intervju od A do S.Mladi gospodin Drasko Stanivukovic je saterao u cosak voditelja ove bosnjacke televizije(FACE)-S.Hadzivejzovica.Coveka koji glumata Jugoslovena,postenjacinu i intelektualca.Celo vreme se mota oko laznog mita ''Srebrenica'' kao pijan oko plota.''Cudi'' se kako Drasko ne priznaje ''medjunarodni'' sud,koji je ustvari NATO-muslimanski sud.Dok on istovremeno ne priznaje medjunarodne ugovore kao sto je Dejtosnski sporazum.Zato i ne moze da prevali preko usta-Republika Srpska.U svoju odbranu je smislio nesto sto ne postoji,takozvanu Republiku Kosovo i Metohiju.Na kraju je poblenaveo i iskolacio svoje ekstremisticke oci na Draska.Kao on je stariji i zna bolje istinu.Drasko je dominirao u ovom duelu kao da je stariji od voditelja bar 100 godina.Najaci argument mu je-''Ako sam protiv Dodikove politike to ne znaci da sam protiv Republike Srpske.Posle ove recenice,voditelj je pokazao svoje pravo lice-isturajuci donju vilicu napolje da bi pohvatao svoje sline iz nosa.....Aferim.

Dido

30.11.2020. 15:53

Dobar mali, za početak. Teško je voditi dijalog sa Hadžifejzovićem ako ne kažeš ono što on hoće. A hoće sve najgore o srpskom narodu i njegovoj Republici Srpskoj. Možda i on misli da će biti jedna ruka, pored Bakira, koja če Stanivukovića da vodi.

Vasojevic

30.11.2020. 17:48

Poštovani gospodine Stanivukoviću, Kao Vasojević i pripadnik srpskog naroda u Crnoj Gori u ime moje porodice i svoje želim Vam puno sreće u životu i radu,a od Boga zdravlje. Iako ste mlad čovjek i možda najmlađi gradonačelnik jednog prestonog evropskog grada Banjaluke,pobrali ste moje simpatije nakon gostovanje u emisiji Fejs. Sada sam siguran da će o budućnosti srpskog naroda u Bosnini Hercegovini u narednim godinama odlučivati hrabar čovjek,odan svojoj vjeri i svom narodu. Neka je vječna Republika Srpska! Iskreno poštovanje!

Tatic Mile

01.12.2020. 02:26

Svaka cast za Stanivukovica. Hteli su da ga provociraju a kad je spomenuo Jasenovac brzo je presao na druge teme. Takvi su inace hrvati kite se tudjim perjem dok mogu a kad ne mogu onda traze drugu zrtvu. Mislim da ga vise nikad nece pozvati u studio jer se boje istine a Stanivukovic je za to pravi genije. Bravo care.

Sparta

01.12.2020. 10:57

Mi Srbi koji smo se borili za ocuvanje Republike Srpske i platili je najskuplje - ljudskim zivotima, svaki Srpski politicar je duzan da se bori da je sacuva !!! Tu nema i ne smije biti ni milimetra predaje R. Srpske. Pricao si jedno do skora a sada drugo pricas ??! Nadam se decko da stvarno mislis to sto si rekao za nasu R. Srpsku. Uostalom nije vazno ko je pozicija a ko opozicija, kada su interesi R. Srpske, Srpskog naroda, nase zemlje Srpske i Crkvene imovine u pitanju tada mi Srbi moramo biti slozni kao JEDAN !!!! NEMA POPUSTANJA NI MILIMETRA !! Živjela Srbija ( KIM) - REPUBLIKA SRPSKA - RUSIJA ( naša zaštitnica u svakom smislu )!!!!!

ninguno y nunca

02.12.2020. 17:49

dobro veče nisam razumio zašto i voditelj Hadžifejsović i Stanivuković insistiranju na RS, odnosno Republika Srpska?????!!!!! zvučalo je infantilno!!!