STANIVUKOVIĆ PROGLASIO POBEDU U BANjALUCI: Ovo je najsrećniji dan u modernoj istoriji našeg grada

O.M.

15. 11. 2020. u 22:23

СТАНИВУКОВИЋ ПРОГЛАСИО ПОБЕДУ У БАЊАЛУЦИ: Ово је најсрећнији дан у модерној историји нашег града

Foto: O.M.

DRAŠKO Stanivuković, kandidat PDP za gradonačelnika Banjaluke, proglasio je pobedu na lokalnim izborima.

- Ovo je najsrećniji dan u modernoj istoriji našeg grada! Nakon 22 godine smo pobedili. Hvala svim građanima koji su podržali našu ideju, a mi ćemo stajati iza svake reči koju smo izrekli - rekao je Stanivuković.

On se našalio da će prvi put, u poslednje četiri godine, moći da uđe u gradsku upravu, a da ga policija ne čeka.

- Ovo je poruka Banjaluke, za celu Srpsku. Poruka svim građanima koji su napustili Banjaluku da mogu da se vrate. Ovo je i poruka građanima Srpske da ne treba da se plaše promena, a ova promena će im definitivno prijati. Pobeda u Banjaluci je preduslov svih promena. Mi imamo naš program i put, postavljene ciljeve. Grad ćemo razvijati kao otvoren, prijateljski, grad ljudskog lica i naša politika će biti puna ljubavi i razumevanja - istakao je Stanivuković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Filozof

16.11.2020. 01:37

Ipak savetujem mladima da ako mogu da odu na zapad neka odu. Balkan je proklet kao što su prokleti i narodi koji balkan nastanjuju. Da bi poboljšali život na balkanu ili eto u Banja Luci oni bi morali čvrstom rukom da vladaju i vode. Jer im odrasli sigurno neće dozvoliti da vladaju drugačije. U igri je moć i novac i odrasli ga se neće odreći. A i morali bi da odgovaraju.

Mile ragbista

16.11.2020. 05:52

Valjda ce ovaj mali da rasvijetli nestanak Davida,sada,.da vidimo,sta ce mali da uradi,ako bude i znao svoj posao,,.nije to buniti se,i drekati na glas,.po ulici,.