SDS TVRDI: Draško Stanivuković je novi gradonačelnik Banjaluke

O.M.

15. 11. 2020. u 21:29

СДС ТВРДИ: Драшко Станивуковић је нови градоначелник Бањалуке

Foto: PDP

DAVOR Šešić, član Glavnog odbora SDS, tvrdi da je izvesno da će Draško Stanivuković (PDP) biti novi gradonačelnik Banjaluke.

On kaže da su ljudi u Banjaluci, ali i Bijeljini i drugim mestima na izborima jasno rekli šta misle o aktuelnoj vlasti u tim gradovima.

- Izvesno je da smo pobedili u Brodu, Derventi, Modriči, Rudom, kao i u našoj neosvojivoj tvrđavi Tesliću. U Bijeljni je razlika osam odsto u korist našeg kandidata i mislimo da će se taj trend nastaviti. Već je izvesno i da je Draško Stanivuković novi gradonačelnik Banjaluke - rekao je Šešić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Miroslav Nikolić

16.11.2020. 09:33

Mladosti naša draga, prepametno i predobro dete naše! Čestitam ti od srca na pobedi i predstojećem postavljenju za gradonačelnika Banjaluke. Tvoju časnu borbu za prave ljudske vrednosti, za istinu i pravdu, za tvoj trnoviti put do istine, građani su napokon nagradili. Ostani kakav si do sada bio i budi još bolji, pokaži celom svetu kako se časno, pošteno na najvećim ljudskim vrednostima izgrađuje jedan veliki, veoma napaćeni grad. Neka ti dragi Bog podari odlično zdravlje i mladalačku energiju ka ostvarenju svih tvojih najpozitivnijih namera. Smrt lopovima, kriminalcima, svirepim ubicama tuđe dece, zlotvorima i pogani neljudskoj.