SDS TVRDI: Draško Stanivuković je novi gradonačelnik Banjaluke

O.M.

15. 11. 2020. u 21:29

DAVOR Šešić, član Glavnog odbora SDS, tvrdi da je izvesno da će Draško Stanivuković (PDP) biti novi gradonačelnik Banjaluke.

СДС ТВРДИ: Драшко Станивуковић је нови градоначелник Бањалуке

Foto: PDP

On kaže da su ljudi u Banjaluci, ali i Bijeljini i drugim mestima na izborima jasno rekli šta misle o aktuelnoj vlasti u tim gradovima.

- Izvesno je da smo pobedili u Brodu, Derventi, Modriči, Rudom, kao i u našoj neosvojivoj tvrđavi Tesliću. U Bijeljni je razlika osam odsto u korist našeg kandidata i mislimo da će se taj trend nastaviti. Već je izvesno i da je Draško Stanivuković novi gradonačelnik Banjaluke - rekao je Šešić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)