TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD GRADIŠKE: Poginuo muškarac, od siline udara ispao iz vozila

S. M.

04. 10. 2020. u 12:21

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju ujutro u Novoj Topoli kod Gradiške, pogunula je jedna osoba. Kako Novosti nezvanično saznaju u saobraćajci je poginuo Vladimir T. (31).

ТЕШКА САОБРАЋАЈКА КОД ГРАДИШКЕ: Погинуо мушкарац, од силине удара испао из возила

Foto: Nezavisne novine

Prema nezvaničnim informacijama nesreća se dogodila preko puta Nestro pume u Topoli, kada je nesretni mladić sletio s puta vozilom i udario u betonsku ogradu koju je probio.

- Automobil se prevrnuo a mladić je usled udara ispao iz vozila. Imao je teške povrede glave i davao je znake živiota nakon nesreće. Prevežen je sanitetom u bolnicu u Gradišku gde je ubrzo podlegao povredama - kaže izvor našeg lista.

Iz Policijske uprave Gradiška su saopštili da je muškarac iz Gradiške čiji su inicijali V.T. poginuo prilikom sletanja automobila sa magistralnog puta u Novoj Topoli.

- Nesreća se dogodila u nedelju oko tri časa ujutro na magistralnom putu Gradiška-Banjaluka u mestu Nova Topola, a muškarac koji je stradao vozio je automobil "reno senik, saopštili su iz policije.

Dalje navode da su uviđaj izvršili policijski službenici Policijske uprave Gradiška.

- O svemu je obavešten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, navode iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)