MILOŠEVIĆ OBEĆALA POMOĆ PRIVREDI: U Modričkom SNSD očekuju sigurnu pobedu na narednim lokalnim izborima

Vid Blagojević

30. 09. 2020. u 19:02

POTPRESEDNIK SNSD-a Radovan Višković održao je radni sastanka sa članovima opštinsko odbora SNSD u Modriči.

МИЛОШЕВИЋ ОБЕЋАЛА ПОМОЋ ПРИВРЕДИ: У Moдричкoм СНСД oчeкуjу сигурну пoбeду нa наредним лoкaлним избoримa

Foto: Vid Blagojević

Na sastanku se razgovaralo o pripremama za predstojeće lokalne izbore. Višković je tom prilikom obećao da će Vlada Republike Srpske nastaviti da pomaže ovu lokalnu zajednicu. Kako je rečeno Modriča jedna od lokalnih zajednica gdje je SNSD u kontinuitetu na vlasti u posljednjih 16 godina i nema nijednog razloga da i poslije 15. novembra ne bude tako konstatovano je na sastanku.

- U opštini Modriča će se realizovati u narednih mesec dana nekoliko velikih infrastrukurnih projekata. Na taj način želimo da unapredimo život ljudi i da Republika Srpska bude destinacija poželjna za život, da niko odavde ne odlazi, da time pokažemo da se ovdje može normalno živeti, funkcionisati i privređivati u svom gradu i u svojoj opštini - obećao je Radovan Višković.

Foto: Vid Blagojević

Mara Milošević kandidat ove stranke za načelnika opštine Modriča  zahvalila se na podršci  rukovodstva SNSD-a, a posebno  za svu dosadašnju pomoć i podršku Vlade Republike Srpske razvoju opštine Modriča. Kako je rekla očekuje sigurnu pobedu na novembarskim izborima.

-U narednom periodu pomoći će se priverdi u saniranju posledica pandemije korona virusa a u prvom redu fabirci obuće Alfa u Modriči.Znamo da je bio obustavljen rad mnogih firmi u ovom periodu zbog pandemije, kako na području Modriče tako i cele Srpske. Između ostalih fabrika obuće Alfa je pretrpela velike štete  i upravo nam je potvrđeno da će biti isplaćeni svi porezi i doprinosi kako bi žene koje su ostale bez posla mogle da primaju svoje nadokande - rekla je Miloševićeva.

Foto: Vid Blagojević

Na sednici opštinskog dobora SNSD Modriča kojoj je prisustovao potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković, iskazna je puna podrška kadidaturi Mare Milošević za načelnika opštine Modirča i listi kadidata za opštinski parlament čiji je nosilac Jovan Mišić. Kako je rečeno na sednici u SNSD-eu Modriča očekuju sigurnu pobedu 15 novembra.            

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna