VODI GA DEVET ŽENA I JEDAN MUŠKARAC: Putem interneta stižu na sve kontinente

R. M.

27. 09. 2020. u 17:53

„RADIO Romanija“, oglasio se prvi put na Sokocu 1975.godine i informacijama pokrivao opštine Sokolac, Han Pijesak i Rogaticu.

ВОДИ ГА ДЕВЕТ ЖЕНА И ЈЕДАН МУШКАРАЦ: Путем интернета стижу на све континенте

Foto: R. Milović

Kasnije se preregistrovao u „Radio Sokolac“, a tu su se pripremale i „Sokolačke novine“. Sve do 2017. godine, ovu medijsku kuću su vodile uglavnom muške glave, a u zadnje tri godine, od ukupno 10 zaposlenih, devet su –dame. Izuzetak je Milan na poslovima na tehničkoj pripremi „Sokolačkih novina“.

-Praksa da ženama komanduje muškarac je ovde davna prošlost. Lepo se slažemo i predano uređujemo i vodimo „Info-radio“ dnevno od 9 do 15 časova na frekvenciji 99,9 mha. U pripremi je 258. broj „Sokolačkih novina“, koje izlaze jednom mesečno.Putem interneta, salušaoce imamomo širom sveta, a dostupan im je i ju tjub kanal. Sarađujemo i sa Radiom Republike Srpske, a na raspolaganju smo svim novinarima koji posećuju Sokolac. Držimo se one „Visoko leti onaj ko sme da raširi krila“- kaže za „Novosti“ Zorica Mirjanić direktor JP „info-centar“ Sokolac.

Redakciju čini mlada, radna, profesionalna, ženska ekipa“urednika, novinara, spikera, montažera, realizatora, pa do direktora. Domaćinski su ugostili i ekipu „Novosti“, a vrata su širom ostala otvorena i za buduću saradnju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)