MILORAD DODIK PORUČIO: Odgovornost za ratni zločin koja se nameće Viškoviću - izmišljotina !!!!

S. M.

20. 09. 2020. u 21:59

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik nazvao je izmišljotinom odgovornost koja se nameće predsedniku Vlade Srpske Radovanu Viškoviću u vezi sa ratnim zločinima.

МИЛОРАД ДОДИК ПОРУЧИО: Одговорност за ратни злочин која се намеће Вишковићу - измишљотина !!!!

Foto: RTRS

On je istakao da je premijer dobar i častan čovek i Srbin.

Komentarišući to što se Višković pominje u predmetu Tužilaštva BiH vezanim za ratnim zločine u Srebrenici, Dodik je rekao da je Višković borac Vojske Republike Srpske koji sigurno nije okrvavio ruke niti je uradio nešto loše.

- Kada kažem da je dobar Srbin ne mislim da apriori treba da mrzi druge. Upravo zato što poštuje druge ljude, narode i vjere, on je čovek koji sigurno nije okrvavio svoje ruke i ono što se nameće protiv njega je izmišljotina, laž nekog svedoka, koji pokušava da bude anoniman i zaštićen i to govori koliko laže. Ako je istina, neka se suoči sa njim - rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

Dodik je istakao da je Višković čovek koji nije otišao iz Republike Srpske, nego se bori za svoj narod, časno i pošteno.

On smatra i da ovim optužbama protiv Viškovića sarajevski političari pokušavaju prebaciti lopticu na tuđi teren, jer se ne mogu suočiti sa problemima u svojim strankama.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)