DODIK U OPŠTINI STANARI: Podrška Dušanu Paniću kandidatu SNSD za mesto načelnika

S. M.

18. 08. 2020. u 20:29

MILORAD Dodik, predsednik SNSD , posetio je opštinu Stanari i tom prilikom rekao da je u opštinu Stanari uloženo više miliona maraka.

ДОДИК У ОПШТИНИ СТАНАРИ: Подршка Душану Панићу кандидату СНСД за место начелника

Foto: SRNA

On je pohvalio aktuelno rukovodstvo opštine na čelu sa načelnikom Dušanom Panićem, i poručio da ima veliki podršku SNSD za kandidaturu za mesto načelnika Stanara.

- Želim da vam se zahvalim za poverenje koje imate u Republiku, opštinu i načelnika koji je uspešno sa mnom i Vladom Republike Srpske sarađivao u prethodnom periodu, rekao je Dodik.

On očekuje da će građani na predstojećim lokalnim izborima prepoznati dosadašnji rad načelnika opštine Dušana Panića, ukazujući da samo sinergija lokalnog i republičkog nivoa može dovesti do razvoja.

Dodik je podsetio da je u Stanarima izgrađena Termoeletrana zahvaljujući i naporima Vlade Srpske i njenih institucija, te potvrdio da će ova lokalna zajednica biti priključena na auto-put, što će je učiniti dovoljno primamljivom za investicije.

Dodik je prethodno prisustvovao otvaranju vrtića u sklopu Osnovne škole "Desanka Maksimović" u Stanarima.

On je pohvalio napore načelnika Panića i njegovog tima s obzirom da je ova predškolska ustanova izgrađena sredstvima iz lokalnog budžeta.

Foto: SRNA

- Uvek smo vodili računa o Stanarima. Treba istaći da smo sa rukovodstvom Doboja pre nekoliko meseci rešili pitanja razgraničenja i finansijskih obaveza,rekao je Dodik.

Lider SNSD kaže da su Stanari dobar primer gdje postoji volja, želja i agilan lokalni tim sa načelnikom Panićem koji hoće da rešava probleme.

Načelnik, Dušan Panić, kaže da su građani na predhodnim izborima prepoznali, a sigurno će i na sledećima prepoznati i nagraditi sve što je aktuelna vlast uradila za ovu opštinu.

-Opština Stanari od osnivanja podržava porodicu,potomstvo i školovanje dece. Podrška koja nam dolazi od Vlade RS je veoma bitna. Nastavljamo da radimo na razvoju naše opštine i u korist naših građana, poručio je Panić i zahvalio na velikoj podršci predsednika SNSD Milorada Dodika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!