OBJAVLJENA LISTA KANDIDATA ZA GRADSKU SKUPŠTINU BANJALUKE: Evo ko se našao na njoj

S. M.

18. 08. 2020. u 13:51

UJEDINjENA Srpska objavila je listu sa 35 kandidata za odbornike u Skupštini grada Banjaluke, a nosilac je aktuelni potpredsednik Narodne skupštine Republike Srpske Milan Petković.

ОБЈАВЉЕНА ЛИСТА КАНДИДАТА ЗА ГРАДСКУ СКУПШТИНУ БАЊАЛУКЕ: Ево ко се нашао на њој

Foto: Ujedinjena Srpska

Na drugom mestu nalazi se doktor poljoprivrednih nauka Mirela Kajkut Zeljković, koja je aktuelni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i predsednik Aktiva žena ove stranke, saopšteno je iz Ujedinjene Srpske. 

Na listi je i aktuelni načelnik gradskog Odeljenja za turizam i socijalnu politiku Neven Stanić, kao i dugogodišnji odbornik i načelnik Klinike za dečije bolesti u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske Vladimir Mirošljević. 

U saopštenju se podseća da ova stranka na predstojeće lokalne izbore izlazi pod sloganom "Ozbiljni ljudi" i sa 57 odborničkih lista, od kojih su tri koalicione.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!