JOŠ TROJE ZARAŽENIH: Epidemiološka situacija na području opštine Prnjavor

N. Đurić

21. 07. 2020. u 14:25

PRNjAVORSKI Opštinski štab za vanredne situacije na današnjoj telefonskoj sednici konstatovao je da su u protekla 72 sata, registrovana tri nova slučaja zaraze virusom korona.

ЈОШ ТРОЈЕ ЗАРАЖЕНИХ: Епидемиолошка ситуација на подручју општине Прњавор

Foto: Depositphotos

Dva novozaražena lica su muškog pola, starije i mlađe životne dobi i boravila su u kućnoj izolaciji, dok je treća novozaražena osoba, takođe muškog pola, starije životne dobi i hospitalizovana je na Univerzitetsko kliničkom centru BL.

Ovo je, u odnosu na neki dan kada je registrovano čak deset novozaraženih, znatno manji, ali svakako zabrinjavajući, broj onih koje je pogodio virus korone. Zato iz Opštinskog štaba iznova upozoravaju sugrađane na samodisciplinu i striktno poštivanje mera zaštite.

Sa ovih novih troje, od početka pandemije na području opštine registrovane su 74 osobe zaražene virusom korona, dok je 35 lica oporavljeno.

Pod zdravstvenim nadzorom trenutno se nalazi 115 osoba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći