MOŽDA BIH NEĆE PREŽIVETI REZOLUCIJU O SREBRENICI: Dodik - To će samo zakomplikovati odnose

Novosti online

08. 04. 2024. u 15:34

NOVA rezolucija o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN zakomplikovaće odnose, što Bosna i Hercegovina možda neće "preživeti", izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

МОЖДА БИХ НЕЋЕ ПРЕЖИВЕТИ РЕЗОЛУЦИЈУ О СРЕБРЕНИЦИ: Додик - То ће само закомпликовати односе

Foto: Srna

Ne isključujući mogućnost da će predložena rezolucija biti usvojena, Dodik kaže da je ona loša i da će, kako navodi, samo zakomplikovati odnose unutar BiH do tačke potpune disfunkcije.

Dodik je to rekao u intervjuu za rusku TV Rusija 24 i upozorio da BiH, zbog odredaba te rezolucije, "možda neće preživeti kao jedinstvena država".

Predlog nove rezolucije o Srebrenici bi trebalo da se nađe na sednici Generalne skupštine UN 27. aprila, a izradili su ga bošnjački predstavnici u Misiji BiH, bez saglasnosti Predsedništva BiH.

BONUS VIDEO: Vučić u Parizu sa mladim srpskim naučnicima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove