ZAVRŠENA POLICIJSKA AKCIJA „BONUS“ U TREBINJU: Oduzeti kokain, vage, pištolji...

D.Curać

03. 02. 2024. u 05:00

JEDNO lice uhapšeno je u okviru akcije kodnog naziva "Bonus", koja je sprovedena na području u nadležnosti Policijske uprave Trebinje i u kojoj su pronađene određene količine kokaina i marihuane, oružja i municije.

ЗАВРШЕНА ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА „БОНУС“ У ТРЕБИЊУ:  Одузети кокаин, ваге, пиштољи...

foto PU Trebinje

Akcija je počela 25. decembra 2023. godine, a prekjuče je završena. Bila je usmerena na otkrivanje i dokumentovanje krivičnih dela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

- U akciji je ukupno oduzeto 314,7 grama kokaina, 259,9 grama marihuane, 4,5 mililitara ulja kanabisa, tri vage za precizno merenje, četiri puške, tri pištolja, 130 komada municije različitog kalibra, mobilni telefoni - navodi se u policijskom saopštenju.

Trebinjska policija je pretresla kuću, okućnicu, pomoćne prostorije i automobil koje koristi lice čiji su inicijali Ž. I, te pronašla i privremeno oduzela 4,5 mililitara ulja kanabisa. Ovo lice lišeno je slobode.

- Pretraženo je i gradsko mezarje u kojem je izuzeto 259,9 grama marihuana i dve vage za precizno merenje - navedeno je u saopštenju Uprave.

Tri krivična dela

U OKVIRU ove akcije dokumentovana su tri krivična dela neovlašćena proizvodnja i promet droga i dva krivična dela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. Tokom akcije ukupno su uhapšena tri lica, a OJT u Trebinju biće podneti izveštaji protiv četiri osobe. 

Policija je pretresla i dve lokacije u opštini Bileća koje koristi R. I. kod kojeg nisu pronađeni predmeti traženi naredbom za pretresanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)