DODIK POSTAVIO BAJDENA NA MESTO: Srbi neće biti ničija moneta za potkusurivanje

Tanjug

20. 01. 2024. u 12:51

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik istakao je danas da američki predsednik Džozef Bajden "obmanjuje javnost, širi strah i priziva rat" i poručio da Srbi neće biti ničija moneta za potkusurivanje.

ДОДИК ПОСТАВИО БАЈДЕНА НА МЕСТО: Срби неће бити ничија монета за поткусуривање

Milorad Dodik, Foto V. Tripić

Bajden je u petak izjavio da bi ukidanje finansijske pomoći Ukrajini izazvalo nestabilnost koja bi mogla preliti širom Evrope i dovesti do krize na Balkanu.

Dodik je na društvenoj mreži Iks (Tviter) poručio da "predsednik moćne Amerike" treba da prestane sa neistinama i huškanjem na Balkanu.

- Jednom su narodi na ovim prostorima bili naivni, tuđe interese stavili su iznad svojih i platili su tragičnu cenu, a najveću cenu je platio srpski narod - napisao je Dodik.

On je istakao da su Srbi opredeljeni za mir, saradnju i napredak.

- Imamo pravo na budućnost u miru - rekao je Milorad Dodik i dodao da Bajden može da preporuči malom broju Evropljana koji ga još slušaju da BiH zaslužuje početak pregovora sa EU, prenosi Srna.

BONUS VIDEO: "GLEDATE U VUČIĆA?" Sančez se sa bine obratio predsendiku Srbije - On je dobar prijatelj Španije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima