TREBINJAC ZA ŠEST SATI POČINIO ČAK PET KRIVIČNIH DELA Ukrao "golfa", pa potom oteo novac i provaljivao u kuće

D.Curać

28. 03. 2023. u 08:30

TREBINjAC S. R. počinio je pet krivičnih dela na teritoriji grada Trebinja u vremenu od šest i po časova, ali je policija uspela da ga liši slobode.

ТРЕБИЊАЦ ЗА ШЕСТ САТИ ПОЧИНИО ЧАК ПЕТ КРИВИЧНИХ ДЕЛА  Украо голфа, па потом отео новац и проваљивао у куће

D. Curać

U rešavanje ovog slučaja krenulo se nakon što je policija najpre zaprimila prijavu oko sedam časova da je ispred jedne trebinjske porodične kuće ukradeno putničko vozilo "folksvagen", tip "golf 2".

- Nakon uviđaja i šire pretrage terena pronađeno je vozilo u trebinjskom selu Dubljani, što je Okružno javno tužilaštvo okvalifikovalo kao krivično delo krađa - naveli su u PU Trebinje.

Oko 10 časova u policiju je stigla druga prijava i to iz istog sela gde je nađen "golf", o tome da je napadnuta jedna osoba u porodičnoj kući i tom joj je prilikom ukradeno 500 evra, što je okvalifikovano kao razbojništvo.

- Tokom istražnih radnji policijski službenici su došli do saznanja da su izvršena još tri krivična dela - u selu Grmljani kod Trebinja izvršen je neovlašćen ulazak u jednu kuću i dve provale u porodične kuće u selu Dubljani - dodali su u PU Trebinje.

Nakon svega policija je izvršila blokadu ovoga područja i pretražila teren, da bi na osnovu svih operativnih saznanja stekli osnov sumnje da je izvršilac svih pet krivičnih dela S. R. iz Trebinja, koga su lišili slobode istog dana oko 13.40.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!