NEVEN TUŠEVLJAK MARATON U JERUSALIMU TRČI ZA MILOŠA I MAGDALENU Prodavaće kilometre na trci dugačkoj 42,2 kilometra

M. REGOJE

16. 03. 2023. u 08:15

NEVEN Tuševljak, maratonac iz Istočnog Sarajeva, još jednom pokazuje humanost i kreće na maraton u Jerusalimu, a svaki pređeni kilometar ovaj humani čovek će posvetiti Milošu Božoviću i Magdaleni Vlaški, teško oboleloj deci iz Istočnog Sarajeva.

НЕВЕН ТУШЕВЉАК МАРАТОН У ЈЕРУСАЛИМУ ТРЧИ ЗА МИЛОША И МАГДАЛЕНУ  Продаваће километре на трци дугачкој 42,2 километра

Privatna arhiva

U petak, 17. marta, on će učestvovati na maratonu u Jerusalimu, jednom od najpopularnijih i najtežih svetskih maratona. Neven će prodavati kilometre na trci dugačkoj 42,2 kilometra, a sav prikupljeni novac usmeriće za lečenje Miloša i Magdalene.

Na ovaj način, humani maratonac nam pokazuje da je potreba čoveka da pomogne drugom čoveku još uvek živa. Neven ističe da će na maratonu učestvovati više od 40.000 ljudi iz celog sveta.

- Želim da predstavim naš grad na najbolji mogući način i da svaki kilometar posvetim Milošu i Magdaleni - rekao je Neven.

Svi zainteresovani za učešće u humanitarnoj akciji mogu kupiti jedan kilometar po ceni od 20 KM, a akcija će trajati do 25. marta.

U BORBI ZA ŽIVOT

MILOŠ Božović (27) iz Istočnog Sarajeva nesrećnim slučajem je doživeo tešku povredu glave, kada je 2014. na fudbalskoj utakmici FK Slavija - FK Zvezda, zadobio udarac u glavu nogom i od tada traje njegova borba za život.

Osmogodišnja Magdaleni Vlaški iz Trnova ima tumor i duže od mesec dana nalazi se na lečenju u Beogradu. Odstranjen joj je deo tumora, a očekuju je hemoterapija i zračenje.

Svi koji žele novac mogu da uplate i na račun 5723660000392721 - Neven Tuševljak, MF banka, svrha uplate za Miloša Božovića i Magdalenu Vlaški.

Ovaj humani čovek je zahvalan svojoj porodici, prijateljima i dobrim ljudima, koji svim srcem podržavaju ovu akciju.

- Nadam se da ćemo pomoći ovoj deci da nastave svoje lečenje i pobede opake bolesti - kaže Neven koji je dobio podršku brojnih sugrađana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?