"MLADEN JE IZGLEDAO KAO DA JE ZASPAO" Komšije mladića u šoku nakon tragedije koja je potresla region - "Nikom ništa nažao nije učinio"

Novosti onlajn

29. 10. 2022. u 19:50

KOMŠIJE i ujedno bliski prijatelji porodice pokojnog mladića Mladena Dulića iz Laktaša još uvek ne veruju da dečaka nema.

МЛАДЕН ЈЕ ИЗГЛЕДАО КАО ДА ЈЕ ЗАСПАО Комшије младића у шоку након трагедије која је потресла регион - Ником ништа нажао није учинио

Foto:Facebook

Borislav Drljača, prvi komšija priča da se radilo o pristojnom i uzornom dečaku i dobrom komšiji koji je voleo život.

– Voleo je ljude, nikada nikoga nije uvredio. Bio je vredan, radio je, kao i njegovi roditelji. Oni ovo nisu zaslužili – priča Boro.

Foto:Facebook

Mladen Dulić

Kaže da je juče oko 15 časova čuo jauke, te da u prvi mah nije mogao ni naslutiti šta se dogodilo. Međutim, sve se promenilo u par sekundi, a užas koji ga je savladao bio je previše tragičan da bi se kako kaže, mogao opisati rečima.

- Brzo su došli policija i lekari i obavljen je uviđaj. Mladen je izgledao kao da je zaspao. Zamotali smo ga u deku i odneli u mrtvačnicu – prisetio se trenutaka Boro koji će ga pratiti dok je živ.

- Sistem je loš, ovakve stvari se ne smeu više nikada dogoditi. Mladen nikome nažao nije učinio, a na kraju je digao ruku na sebe, jer nije mogao izdržati podsmeh na društvenim mrežama – ispričao je Drljača.

Dodaje kako je nekoliko trenutaka pre tragedije, mladić popio kafu sa podstanarima, te da je rekao : “Ne mogu ja ovo izdržati”. Ni tada niko nije shvatio ozbiljno reči dvadesetdvogodišnjeg mladića. Nažalost, Mladen je ubrzo otišao u pušnicu iza porodične kuće i obesio se.

(Srpska info)

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (10)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove