OTRGAO ROTACIONO SVETLO: Kod Mostara presretnuto vozilo Željke Cvijanović

S. M.

05. 08. 2022. u 22:39

SLUŽBENO vozilo Željke Cvijanović, predsednice Republike Srpske, napadnuto je pre dva dana u Bišću polju kod Mostara, kada ga je presrelo vozilo marke "hjundai" i čiji je vozač izašao, otrgnuo i bacio rotaciono svetlo sa vozila predsednice RS. U vozilu se nije nalazila predsednica RS Željka Cvijanović već policijski službenik MUP RS koji je upravljao automobilom.

ОТРГАО РОТАЦИОНО СВЕТЛО: Код Мостара пресретнуто возило Жељке Цвијановић

FOTO: Novosti

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da je identifikovana osoba koja je u Mostaru napala i oštetila službeno vozilo kabineta predsednika RS Željke Cvijanović. On je naveo da je osoba, koju je identifikovala policija Hercegovačko-neretvanskog kantona, odranije poznata policijskim organima i da će biti procesuirana u skladu sa zakonom.

Lukač je rekao da je nepoznata osoba službenom automobilu preprečila put, izašla iz vozila i otkinula rotaciju. On je dodao da je reč o automobilu koji se, inače, koristi za pratnju predsednika Srpske, ali je ovog puta samostalno, pod rotacijom, policijski službenik ranije krenuo na mesto gde predsednik treba da stigne. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja