VISOKI predstavnik u BiH, čije imenovanje Banjaluka ne priznaje, najavio je da će iskoristiti tzv. bonska ovlašćenja zbog odluke RS da preuzme nadležnosti koje joj pripadaju po "Dejtonu", a koje su joj godinama otimane.

Zoran

05.07.2022. 21:19

Za sve je kriv ona prodana dusa za nagradu Nobel a zauzvrat .je Nemcima vratio.pola Nemacke da bi. se sada okrenuli.po.treci.put protiv Slovena i.pravoslavlja. skotinu.je trebalo.ubiti.kao.najveceg.zlikovca koji.je prodao.krv 27.miliona Rusa.zapadu koji.Rusiju podmuklo. Dovodi u.poziciju da se brani.koristeci pravo.na nuznu.odbranu. isti.scenario uvlacenja Srbije se organizuje od NATO a na Kosovu gde ce Srbija u samozastiti. Sto.ocekuje zapad biti kvalifikovana kao agresor u.zastiti.nejaci na Kosovu.

vladimir

05.07.2022. 21:49

Šmit "zig hajl" a ko si ti .....? Malo ti je "anšlus" (1908) pa NDH (1941) pa DOKLE bre jajare? Oba ste rata izgubili i to vam je malo!? Pa vi ste "kompletne" BUDALE ali sada će te da izgubite i DRŽAVU jer niste je ni zaslužili! Smejete se .... kod nas se kaže - ko se poslednji smeje NAJSLADJE se smeje!

Ivanka Nećak

05.07.2022. 21:56

Pa zar vam nije dosta što vas bog kažnjava,nego i dalje glumite Sotonu.Pa neka sve će ta nesreća da vam se vrati kao bumerang,i već se vraća.

Nenad Grubor

05.07.2022. 21:59

Republika Srpska ima jasan Dejtonski Sporazum i njega se pridrzava Srbija ima jasnu Rezoluciju 1244 za Kosovo da je u sastavu Srbije. Kakva NATO Vojna baza usred Kosova.To moze kod Grubjesicke,kalasture iz izmisljenih naucnika G-17 Cirkiusantske grupe Dinikica i Labusa koju ova vlast drzi iz totalno izludjujucih razloga.To je ludilo.To se vise nezna ko je koliko lud.Pametnog sigurno nema.Narod to mora da uzme stvar u svoje ruke.Kosovo je Srbija i konju najvecem Evropskom to treba da je jasno.I ni jedan evropski politicar ne moze biti primljen na prijem u Srbju,ako ima protivan stav i to mora javno narodu da se kaze.Gos Smit iz Nemacke ne moze da bude primjen ,jer ima takav stav koji je protiv Srbije i ostali koji imaju takav stav.Tacka.

Zoran Petrović

05.07.2022. 22:16

Samo ga budno pratiti i u datom momentu mu nedati izači iz države. Pa da vidimo ko je taj gospodnin nadmočnik nad nama. A to diplomata , i slične priče sigurno ovaj put neče važiti za presudu po kraćem postupku.

Grubor

05.07.2022. 22:25

Srbiji Fali Srbin. Pravi političar,a ne ko Žuti ALA Mićunović i njegovi Djindjići kriminalci podplaćeni da nas truju i ubijaju.I danas ih ova blesava vlast drži. Milošević kao Narodni heroj i u početku,a posle glupander je jasno rekao da je Amerika policicajac celog sveta i tome se usporotivio. Kakva konfederacija,kakva autonomna oblast i sl. u srpskim regijma u tim republikama.To se moralo spojiti sa Srbijom i drugog rešenja nema. Ne posle osvajanja Vukovara sve stalo.To je kao kada bi sada iskrvavljen narod Donbasa prihvatio tu grešku i da ostane u Ukrajini i da ima autonomuju da posle dožive Oluju kao Srbi.Istina je da su političari glupava sorta naroda i to ne može da pobije niko.Srbija,Milošević je predao valst pametnijima kako su se predstavljali ,a ne izdajicama i ostavio im u amanet rezoluciju 1244 gde piše da je Kosovo u sastavu Srbije.Vučić se izborio posle tih žutih izdajica za Zajednicu srpskih opština i to nemože.I još Biser,Dodje Švabo Šmit i drži govore Srbiji i šta treba Srbija da radi.Nije Švabo naišo na Srbina.Nema u Evropi i Svetu više diplomatije.To naša Vlast treba shvati.Šmit bi bio ispraćen kako treba.Dobro je Ćosić rekao- Uspravi se čoveče nad ovim nebom

Zoran

06.07.2022. 01:00

Zlo nacističko se sručilo na Rep.Srpsku. Ustavni sud BiH rješava pitanje Agencije za lijekove. 100% se zna kako će sud sješiti pitanje ratnog zločinca Džaferovića. A onda?

Nostradamus

06.07.2022. 08:33

Sve sto su „nama oteli“ istovremeno su „oteli“ i drugom entitetu i to je sve preneseno na nivo BiH. Zasto je to ucinjeno?. Pa jednostavno se zapitajte sta su RS i FBiH a sta je BiH. Glavom kroz zid se ne postize nista. Lep pozdrav svima.

Nemanja

06.07.2022. 16:05

Sta bi Schmitt mogao drugo uciniti? Te nece nam valjda poklanjati ni ljekove ni hlebove. Najradije bi (pogledajte lice i izraz - sve ce vam biti jasno) ta pojava da gleda kako zavijamo kao gladni vukovi. Mozda ce oni prije nas. Nestani, kvaris nam sliku, srpski narod je posebno lep i ti tu ne pripadas.