ZAPLENJENO GOTOVO TRI HILJADE PAKLICA CIGARA: Akcija granične policije na prelazu Doljani, uhapšen muškarac (FOTO)

V. Mitrić

10. 06. 2022. u 21:24

PRIPADNICI Jedinice granične policije BiH Doljani sprečili su krijumčarenje 2 999 kutija cigareta bez akciznih markica na Međunarodnom graničnom prelazu Zvirići na izlasku iz Bosne i Hercegovine, rečeno nam je u GP BiH.

ЗАПЛЕЊЕНО ГОТОВО ТРИ ХИЉАДЕ ПАКЛИЦА ЦИГАРА: Акција граничне полиције на прелазу Дољани, ухапшен мушкарац (ФОТО)

Foto: V. Mitrić

Cigarete su otkrivene na drugoj liniji graničnih provera prilikom detaljne granične kontrole vozila "BMV", BH nacionalnih oznaka. Vozilom je upravljao M.G. (49), državljanin BiH i Republike Hrvatske, koji nije imao dokumentaciju o poreklu robe.

Foto: V. Mitrić

O događaju je obavešten tužilac Tužilaštva BiH. Krijumčarene cigarete bez akciznih markica i drugi dokazni materijali su privremeno oduzeti.

Prema naredbi tužioca Tužilaštva BiH, protiv M.G. ovoj instituciji biće dostavljen izveštaj zbog  sumnje da je počinio krivično delo krijumčarenje. Tržišna vrijednost krijumčarenih cigareta procenjuje se blizu 15 000 KM.

BONUS VIDEO: ZAPLENA "TEŠKA" 240.OOO KM - Veliki uspeh carine i poreznika u Brčkom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima