ČETIRI SEKE "NARUČILE" BRATA: Kenjići iz Istočne Ilidže u srpskoj primer složne, srećne i uspešne familije

M. REGOJE

23. 04. 2022. u 08:25

PORODICA Kenjić iz Istočne Ilidže, koja broji sedam članova, primer je da višečlane familije mogu da budu zdrave, uspešne i da im apsolutno ništa ne fali, jer im, kako kažu, ljubavi nikada ne manjka.

ЧЕТИРИ СЕКЕ НАРУЧИЛЕ БРАТА: Кењићи из Источне Илиџе у српској пример сложне, срећне и успешне фамилије

Maja i Mladen Kenjić, sestre Tamara, Lana, Tina i Lara brinu o bratu Lazaru, Foto Privatna arhiva

Maja Kenjić i njen suprug Mladen imaju četiri ćerke, a pre malo više od dva meseca su dobili i peto dete, sina Lazara. Maja, za "Novosti", kaže da ništa nije toliko teško, niti nemoguće, kada je porodica zdrava i kada postoji jaka ljubav.

- Moj suprug je oduvek radio puno, borio se, nikada nije imao samo ono standardno radno vreme, od 8 do 4. Uvek je posle sla radio dodatno i stvarao za nas - kaže Maja.

- Bez obzira na to što mnogo radi, suprug mi je najveća podrška. Ustaje onoliko puta koliko se Lazar budi, da mi ga doda, da ga presvuče, ide na roditeljski devojčicama, brine o njihovim potrebama. Veoma je važno u svakoj porodici - biti svestan porodice i obaveza koje ona donosi.

Pored svojih poslova Kenjići imaju i porodično poljoprivredno gazdinstvo. Na njemu pored domaćeg povrća i voća imaju i stado ovaca pa sve pomalo doprinosi i kućnom budžetu. Maja je na radnom mestu ekonomista, a kući majka, posvećena, brižna i odlično organizovana, te, uz podršku porodice, sve obaveze završava na vreme.

- U višečlanim porodicama ne odgajamo prinčeve i princeze, nego borce - kaže Maja i dodaje da joj kćerke dosta pomažu i oko bebe, ali i u svakodnevnim kućnim poslovima.

Na godišnjicu braka 2020. godine, Maju i njenog supruga su kćerke Tamara, Lana, Tina i Lara sačekale sa iznenađenjem. Napravile su čestitku kojom su izrazile želju da im mama rodi brata. Na pitanje ko će o bratu da brine, jednoglasno su rekle da će one sve da rade i da pomažu, što su i ispunile kada im je mama rodila brata Lazara.

UVEK SU HTELI MNOGO DECE

Maja ističe da su ona i njen suprug od početka želeli da imaju petoro dece.

- Uvek smo se šalili da ćemo imati petoro dece, ali, evo sada se šala obistinila i neizmerno smo srećni i zahvalni zbog toga - kaže Maja i dodaje da im je želja da svetu ostave više od običnih uspomena na papiru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)