VUČIĆ - NAJBOLJE ZA SRBIJU I RS: Vasilije Perić podržao predsednika

V.Mitrić

30. 03. 2022. u 20:23

VASILIJE Perić, koji je više od dve decenije na čelu opštine Ugljevik, u Republici Srpskoj, jedne od najrazvijenijih i najuređenijih, ne samo na levoj obali Drine, daje, kako kaže, svim srcem, podršku za novi mandat predsednika Srbije, Aleksandru Vučiću.

ВУЧИЋ - НАЈБОЉЕ ЗА СРБИЈУ И РС: Василије Перић подржао председника

Foto: V. Mitrić

- On je na toj, premijerskoj i dužnosti prvog potpredsednika Vlade Republike Srbije, pokazao visoku državničku sposobnost, zrelost, umešnost i odgovornost za svoju državu, njene građane, ali i sve Srbije, ma gde živeli, a posebno za one u Republici Srpskoj i BiH - kaže Perić.

- Ljubav prema nama u Republici Srpskoj i BiH predsednik Vučić pokazuje, i rečju i delom, i neumorno, i posvećeno, i s ljubavlju, kao veliki čovek, ne samo državnik, već i čovekoljubac, rodoljub, brat svima nama mio - kaže Perić.

- Sa nama je i kad slavimo i kad smo u nevolji. I stiže da nam pomaže, u Republici Srpskoj i BiH, i kad ima preko glave državničkih obaveza i muka u Srbiji, i kad nas je zadesio korona virus, i kada nam treba infrastruktura, i kad treba da se premosti Drina, što nama preko Drine, u ovoj meri, nikad ni blizu nije činio nijedan srpski vladar.

- Prirodno je i pošteno da svesrdno podržim predsednika Vučića za novi mandat predsednika Srbije i listu Srpsku naprednu stranku, na čijem je on čelu, za Narodnu Skupštinu Republike Srbije. Pozvao sam, poziva i još ću da pozovem sve ljude meni bliske, koji imaju pravo da glasaju u Srbiji, da glas daju za predsednika Vučića i Srpsku naprednu stranku.

- Gajimo sjajne odnose sa opštinama i gradovima u Srbiji, koje vodi SNS na čelu sa predsednikom Vučićem, a posebno sa našom braćom i komšijama iz Loznice, čiji je gradonačelnik Vidoje Petrović, i visoki funkcioner SNS, najbolji primer kako se sledi politika predsednika Vučića i kad je reč od odnosu prema nama u Republici Srpskoj i BiH. I, naši ljudu, uvek "kucaju na otorena vrata", kad imaju neku muku, kod čelnih ljudi institucija u našoj matici, među kojima bih, pored ostalih, spomenuo našeg dr Zlatibora Lončara, ministra zdravlja i ministra dr Nenada Popovića, koji su, uvek uz nas i sa nama kao i cela Vlada Srbije, njene institucije, ustanove…

Perić kaže da će glas za Vučića iz SNS, samo iz njegove familije, dati nekoliko desetina ljudi, a tek slede oni koji, kako kaže, "znaju dobro da kad nešto predlaže zna da je to najbolje".

- A, najbolje i za nas i za Srbiju je predsednik Vučić - zaključuje Perić.

BONUS VIDEO - GROMOGLASAN APLAUZ ZA VUČIĆA: Predsednik sa narodom u Paraćinu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)