DODIK TRIJUMFOVAO NAD AMERIKOM: Sankcije potvrda ispravnosti politike srpskog člana Predsedništva BiH

S. M.

05. 01. 2022. u 19:10

POKUŠAJ američke administracije da nekakvim sankcijama naprave pritisak na političare Republike Srpske, da igraju kako oni sviraju, neće proći. Pogotovo se to odnosi na Milorada Dodika srpskog člana Predsedništva BiH, koji je dobio rekordan broj glasova naroda Republike Srpske i predstavlja ubedljivo najjaču političku figuru Srpske, kaže za Novosti Aleksandar Zobenica stručnjak za politički marketing, koji dodaje da je protiv sankcija bilo kom Srbinu.

ДОДИК ТРИЈУМФОВАО НАД АМЕРИКОМ: Санкције потврда исправности политике српског члана Председништва БиХ

Foto: Novosti

- Američke sankcije su potvrda ispravnosti politike koju vodi Milorad Dodik. Ono što Amerikanci ne vide, ili ne žele da vide bolje rečeno, jeste da u ovom trenutku jedina pretnja teritorijalnoj celovitost BiH dolazi iz Sarajeva jer Bošnjaci zagovaraju unitarnu BiH, a BiH je definisana u Dejtonu kao državna zajednica dva entiteta i tri naroda - ističe Zobenica.

Foto: Novosti

On se osvrnuo i na sankcije Alternativnoj televiziji i dodao da sankcije Aletrantivnoj televiziji predstavljaju udar na medije koji ne funkcionišu po diktatu stranaca.

- ATV je privatna medijska kuća kao što je i osam drugih i niko nema pravo da im se meša u uređivačku politiku - ističe Zobenica.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)