MISTERIOZNI NESTANAK VOZAČA: Nakon požara vozaču se izgubio trag

O.M.

28. 12. 2021. u 11:38

BANjALUČKA policija traga za Zoranom Pekezom (52) iz Laktaša, vlasnikom automobila ”pasat” koji je juče izgorio u kanjonu Tijesnu na magistralnom putu Banjaluka - Jajce.

МИСТЕРИОЗНИ НЕСТАНАК ВОЗАЧА: Након пожара возачу се изгубио траг

Vatrogasna brigada Banjaluka

Automobil je juče buknuo u 10.05 časova i budući da u vozilu nije zatečeno telo, verovalo se da vozač spasio. Međutim, tokom uviđaja vozač nije zatečen na licu mesta. Nezvanično saznajemo da su uočeni određeni tragovi koji ukazuju da se na tom mestu neko spustio prema reci Vrbas.

- Sudbina vozača zasada nije poznata, ali ne isključuje se mogućnost da je požar zahvatio i njega i da je silaskom do reke pokušao da ugasi vatru. Potraga je u toku i sve opcije se proveravaju - kaže izvor iz policije.

On pojašnjava da je proverama utvđreno da je vlasnik vozila Zoran Pekez, čiji je nestanak sinoć prijavljen policiji. Sumnja se da je on bio za volanom izgorelog ”pasata”, što će biti provereno pomoću nadzornih kamera.

U potragu za Pekezom uključena je i Specijalna antiteroristička jedinica MUP RS, čiji pripadnici pretražuju korito Vrbasa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave