UŽAS U BRČKOM: Policija iz Save izvukla tela dvojice muškaraca, otkriven i njihov identitet

O.M.

21. 12. 2021. u 15:32

U RECI Savi danas su pronađena tela dvojice muškaraca, dok se za trećim još traga, potvrdila je portparolka Policije Brčko distrikta Dževida Hukičević.

УЖАС У БРЧКОМ: Полиција из Саве извукла тела двојице мушкараца, откривен и њихов идентитет

Otisak

Na licu mesta u toku je uviđaj i sve dalje istražne radnje biće preduzimane po naredbi Tužilaštva Brčkog distrikta.

U policiji nisu mogli da otkrivaju identitet utopljenika, tako da još nije poznato da li se radi o dvojici ribara koji su nestali u nedelju, budući da policija danima traga i za Borislavom Mišovićem koji je nestao 5. decembra.

Naime, policiji se u nedelju u 11.20 časova obratio muškarac, navodeći da mu je prethodnog dana nestao brat P. R. zajedno sa prijateljem S. N. On je rekao da je njegov brat otišao na pecanje na reku Savu, da su koristili čamac i da se nisu vratili kući.

Odmah je pokrenuta potraga i automobil od P. R. pronađen je u blizini obale reke Save, nedaleko od kružnog toka u naselju Gredice. 

U potragu za nestalima bili su uključeni Policija Brčko distrikta, Odeljenje za javnu bezbednost Vlade Brčko distrikta, Uprava civilne zaštite Republike Srpske, ronioci MUP-a Republike Srpske, Granična policija BiH, Ronilačko-spasilački klub "Nemo", Plivački klub "Atos-Sava" i Udruženje "Iks centar".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PA, NEĆE RUSI DA SEDE SKRŠTENIH RUKU! Reprezentativac Albanije koji je prostački vređao Srbiju saznao šta ga čeka kad se vrati u ruski klub