IMAMO JOŠ MNOGO TOGA DA POKAŽEMO: SNSD u Modriči konsolidovao redove

V. BLAGOJEVIĆ

11. 11. 2021. u 23:00

SNSD je od 2004.godine pobeđivao je na lokalnom nivo u Modriči sve do prošle godine, kad je vlast prepustio koaliciji SDS-PDP.

ИМАМО ЈОШ МНОГО ТОГА ДА ПОКАЖЕМО: СНСД у Moдричи кoнсoлидoвao рeдoвe

Foto: V. Blagojević

Na šestoj izbornoj opštinskoj koferenciji izabrano je novo rukovodstvo stranke koja, kako je rečeno ima, još mnogo toga da pokaže u Modriči. Izabran je novi Opštinski odbor SNSD-a koji ima 61.člana, a usvojen je i Program rada SNSD za period 2021-2026.godine. Za predsednika stranke u Modriči izabran je dosadašnji privremeni predsednik Jovan Mišić.

- Naše je da radimo. Vidite da u ovih godinu dana od kako je neka druga vlast u Modriči da ovde nema nekog posebnog napretka. Nadamo se da će vreme pokazati da je SNSD najjača, najbolja i najkvalitetnija politička opcija koja se bavi prosperitetom i napretkom Modriče i Republike Srpske. Naši planovi su da vraćamo ljude, da širimo stranku i da svima pokažemo da je SNSD jedina prava politička opcija. - poručio je Mišić, zahvalivši se svima na izboru.

Modriča je u prošlosti bila mesto velikog uspeha SNSD-a i to mora biti jer su stranku preuzeli mladi ljudi koji su posvećeni do kraja politici i ideji SNSD-a rekao je Milorad Dodik, predsednik Saveza nezavisnih socijdemokrata.

- Danas SNSD kao partija od 63 u 56 lokalnih zajednica ima ili gradonačelnika i načelnika ili skupštinsku većinu ili i jedno i drugo. U čak 44 grada ili opštine imamo apsolutnu vlast. To govori o snazi SNSD-a. Kada se tome doda reprezentativnost na nivou Republike Srpske i BiH onda to govori da je SNSD partija koja mora biti predvodnik u svim politikama važnim za Republiku Srpsku - naglasio je Dodik.

Potpredsednica SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da je SNSD u Modriči doživeo potpunu konsolidaciju.

- Verujem da ćemo u narednom periodu pokazati suštinu onog najvrednijeg što SNSD ima, nakon što su u prethodnih godinu dana isprobane ovde neke druge opcije. Mislim da i građani trebaju da razumeju potrebu da naša republička vlast sarađuje tesno sa lokalnim vlastima, da moramo biti upućeni jedni na druge, da tu nema nikakve isključivosti, a da ono što dolazi kao kvalitetan program, kao kvalitetna ideja i predlog, u suštini uvek dolazi od SNSD - naglasila je Cvijanovićeva.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)