"VIDOVITA VLADIMIRA" VARALA NAIVNE! Obećala da će izlečiti ćerku nesrećne žene, policija pokrenula istragu

D. C.

26. 10. 2021. u 14:41

POLICIJSKI službenici Policijske uprava Trebinje u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom Trebinje, preduzimaju mere i radnje na dokumentovanju krivičnog dela "prevara", kojim je lice S. G. oštećeno za 14.800 KM.

ВИДОВИТА ВЛАДИМИРА ВАРАЛА НАИВНЕ! Обећала да ће излечити ћерку несрећне жене, полиција покренула истрагу

Foto: Depositphotos

Policijskoj stanici Trebinje 25.10.2021. godine, lice inicijala S.G. iz Trebinja prijavilo da je u poslednja četiri meseca više puta u kontakt stupilo sa nepoznatim licem iz Republike Srbije, koje se predstavilo kao vidovnjak i prorok pod imenom "Vidovita Vladimira", a vezano za zdravstvene probleme koje ima njena duševno obolela ćerka.

- Nepoznato lice ženu iz Trebinja dovelo je u zabludu da će izlečiti njenu ćerku, ukoliko uplati novac. Lice inicijala S.G. je u više navrata uplaćivala različite novčane iznose, ukupne vrednosti oko 14.800 KM. Nakon što joj nepoznato lice nije pomoglo u lečenju njene duševno oboljele ćerke, S.G. je shvatila da je u zabludi i da je prevareno – naveli su u PU Trebinje.

S obzirom na sve navedeno Policijska uprava Trebinje još jednom apeluje na građane da budu obazrivi i da preduzmu adekvatne mere s ciljem zaštite od prevara i sprječavanja izvršenja krivičnih dela na sopstvenu štetu, te da slične ponude i oglase prijave policiji.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Pogledajte dramatične trenutke gašenja požara na Zvezdari

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)