"VIDOVITA VLADIMIRA" VARALA NAIVNE! Obećala da će izlečiti ćerku nesrećne žene, policija pokrenula istragu

D. C.

26. 10. 2021. u 14:41

POLICIJSKI službenici Policijske uprava Trebinje u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom Trebinje, preduzimaju mere i radnje na dokumentovanju krivičnog dela "prevara", kojim je lice S. G. oštećeno za 14.800 KM.

ВИДОВИТА ВЛАДИМИРА ВАРАЛА НАИВНЕ! Обећала да ће излечити ћерку несрећне жене, полиција покренула истрагу

Foto: Depositphotos

Policijskoj stanici Trebinje 25.10.2021. godine, lice inicijala S.G. iz Trebinja prijavilo da je u poslednja četiri meseca više puta u kontakt stupilo sa nepoznatim licem iz Republike Srbije, koje se predstavilo kao vidovnjak i prorok pod imenom "Vidovita Vladimira", a vezano za zdravstvene probleme koje ima njena duševno obolela ćerka.

- Nepoznato lice ženu iz Trebinja dovelo je u zabludu da će izlečiti njenu ćerku, ukoliko uplati novac. Lice inicijala S.G. je u više navrata uplaćivala različite novčane iznose, ukupne vrednosti oko 14.800 KM. Nakon što joj nepoznato lice nije pomoglo u lečenju njene duševno oboljele ćerke, S.G. je shvatila da je u zabludi i da je prevareno – naveli su u PU Trebinje.

S obzirom na sve navedeno Policijska uprava Trebinje još jednom apeluje na građane da budu obazrivi i da preduzmu adekvatne mere s ciljem zaštite od prevara i sprječavanja izvršenja krivičnih dela na sopstvenu štetu, te da slične ponude i oglase prijave policiji.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Pogledajte dramatične trenutke gašenja požara na Zvezdari

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)