ISKASAPIO GA, PA PIO KAFU NA PUMPI: Detalji stravičnog zločina kod Bijeljine

V. M. - B. M.

07. 10. 2021. u 08:45

DEJAN Ljubojević (23) iz Međaša kod Bijeljine uhapšen je zbog sumnje da je ubio Aleksandra Vukovića (29) zvanog Cigo, koga je više puta izbo nožem.

ИСКАСАПИО ГА, ПА ПИО КАФУ НА ПУМПИ: Детаљи стравичног злочина код Бијељине

IZMASAKRIRAN Međaši mesto gde je stradao Vuković, Foto V. Mitrić

Zločin se dogodio oko 2.30 u Međašima, nedaleko od Drine. Prema nezvaničnim informacijama, Ljubojević i Vuković su se dogovorili da se u "gluvo doba noći" sastanu kod prodavnice i spomenika palim borcima. Šta je bio razlog sastanka i šta ih je posvađalo zasada nije poznato.

Izvor blizak istrazi kaže da je Vuković izboden nožem više puta, i da je imao najmanje deset rana. Povrede su bile snažne i duboke. I pored toga sam je uspeo da pozove policiju, koja je zajedno sa Hitnom pomoći brzo stigla na lice mesta.

- Vuković je istražiteljima rekao da ga je izbo Ljubojević, koji je nakon toga pobegao. Još je bio svestan, ukazana mu je pomoć i prevezen je u Urgentni centar bijeljinske bolnice gde je preminuo u 3.40 - kaže izvor blizak istrazi.

On kaže da se policija odmah dala u potragu za Ljubojevićem, koji je lociran i uhapšen u 6.25.

- Uhapšen je na benzinskoj pumpi, gde je mirno sedeo u kafiću i pio piće. Prilikom hapšenja delovalo je da je pod uticajem alkohola - pojašnjava sagovornik iz istrage.

Mnogi upućeni u bijeljinske (ne)prilike čude se kako je lako ubijen Vuković, jer se znalo da retko kada ide bez oružja. Spominje se i da nije očekivao takvo ponašanje osumnjičenog za njegovo ubistvo.

Kako saznajemo, Vuković je policiji poznat kao višestruki prestupnik, dok Ljubojević nije prolazio kroz policijske evidencije. Pre nekoliko godina kod Vukovića je pronađeno pet kilograma marihuane. Pred sudom ga je branio advokat Dušan Tomić, kada je prvostepeno osuđen na dve godine zatvora.

DROGU BACIO U PEĆ

UBIJENI Aleksandar Vuković dovodio se u vezu sa trgovinom narkotika i raznim imovinskim deliktima. Policija ga je u decembru 2019. uhapsila zbog posedovanja pet kilograma marihuane, zbog čega je i osuđen. Prilikom hapšenja on je pokušao da baci drogu u peć za centralno grejanje, ali ga je u tome sprečila policija.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda