NAJMLAĐIMA PUNA PAŽNJA: Počelo obeležavanje Dečje nedelje u Ugljeviku

V. M.

05. 10. 2021. u 21:41

MALIŠANI iz vrtića “Duško Radović” i “Pinokio” sa đacima prvacima iz Osnovne škole “Aleksa Šantić” su na gradskom trgu u Ugljeviku puštanjem balona obeležili početak Dečje nedelje, koja se u ovoj podmajevičkoj opštini organizuje pod sloganom “Zajedno možemo sve”.

НАЈМЛАЂИМА ПУНА ПАЖЊА: Почело обележавање Дечје недеље у Угљевику

Foto: V. M.

- Sutra će mališani posetili pčelinjak "Tešić" u Donjoj Trnovi, a u  narednim danima biće im organizovan sportski dan, disko dan, dan pod nazivom 'U svetu knjiga', kreativan dan i dan zdrave hrane, a posetiće i Cinestar bioskop u Tuzli - najavio je Mladen Stevanović direktor Vrtića “Duško Radović”.

Mališani su načelniku Ugljevika Vasiliju Periću uručili u znak zahvalnosti poklon sliku sa njegovim likom, zastavom Republike Srpske i Ugljevika i natpisom Dečiji vrtić “Duško Radović”. Perić je izrazio zadovoljstvo i naglasio da je Ugljevik danas posebno lep jer su na trgu deca sa svojim igrama.

- Imamo razloga da budemo srećni i zadovoljni kada vidimo ovoliko dece, a naše opredeljenje, kao lokalne uprave, ali i moje kao načelnika, jeste da podignemo standarad i popravljamo svakodnevno uslove života za naše najmlađe i da se poštuju njihova prava - rekao je Perić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!