TRAGEDIJA: Ovo su mladići koji su poginuli u strašnoj saobraćajnoj nesreći

Novosti online

21. 09. 2021. u 15:02

MILOŠ Vuković i Petar Kapor poginuli su 19. septembra u saobraćajnoj nesreći u mestu Bijela Rudina kod Bileće, a jedna osoba je povređena.

ТРАГЕДИЈА: Ово су младићи који су погинули у страшној саобраћајној несрећи

Foto: Fejsbuk

Odluku o proglašenju Dana žalosti doneo je načelnik opštine Bileća Veselin Vujović.

Sve kulturne manifestacije koje su planirane za danas otkazuju se, a neće se emitovati muzika u ugostiteljskim objektima, saopšteno je iz opštine Bileća.

Planirane sportske manifestacije obavezno će početi minutom ćutanja.

Zastave na svim institucijama u opštini Bileća će biti spuštene na pola koplja.

(SRNA)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!