PRIZNALA PRODAJU DROGE: Lora Glušica iz Banjaluke pristala na kaznu od tri i po godine

O. M.

15. 09. 2021. u 06:20

LORA Glušica (22) iz Banjaluke, medicinska sestra optužena za trgovinu drogom u predmetu "Kavez", sklopila je sporazum o priznanju krivice i pristala na kaznu od tri i po godine zatvora.

ПРИЗНАЛА ПРОДАЈУ ДРОГЕ: Лора Глушица из Бањалуке пристала на казну од три и по године

PRIVOĐENjE Lora Glušica, Foto D. Pozderović

Sporazum je prihvatio Okružni sud u Banjaluci i izricanje presude je zakazano za petak. Glušica, koja je kao volonter radila u UKC Republike Srpske, uhapšena je u februaru prošle godine u akciji MUP RS, u kojoj je razbijena 12-člana grupa dilera.

Prema optužnici, Glušica je, zajedno sa Savom Čolićem (33) i Draganom Narančićem (28), koji su već osuđeni na po pet godina zatvora, učestvovala u prodaji heroina i marihuane na području grada Banjaluka. Drogu su prodavali od avgusta do 19. decembra 2019. godine.

U optužnici se navodi navodi da je Čolić od njemu poznatih lica nabavljao veće količine droge, a zatim angažovao Glušicu i Narančića, koji su bili u emotivnoj vezi, da je preprodaju. Njih dvoje su narkotike prepakivali u manja pakovanja i prodavali krajnjim konzumentima. Marihuanu i heroin prodali su većem broju lica u više navrata.

IZRUČENA IZ MAĐARSKE

ZANIMLjIVO je da se Glušica branila sa slobode i pobegla je iz zemlje tokom postupka ostalim optuženima. U sudu je rekla da je BiH napustila radi svoje bezbednosti. Na osnovu poternice je uhapšena u Mađarskoj i nedavno izručena BiH. Određen joj je pritvor i zamolila je sud da ostane iza rešetaka i nakon presude.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!