EKSPLOZIJA NA FARMI PILIĆA: Stradao vlasnik, supruga povređena (FOTO)

O. M.

13. 09. 2021. u 17:29

NA farmi pilića u Boljaniću kod Doboja jutros je došlo do snažne eksplozije u kojoj je poginuo vlasnik farme Živko Ristić (70), dok je povređena njegova supruga Đurđija Ristić (60).

ЕКСПЛОЗИЈА НА ФАРМИ ПИЛИЋА: Страдао власник, супруга повређена (ФОТО)

FOTO: O. M.

Tragedija se dogodila oko 9.30 časova, kada je celi slučaj i prijavljen policiji. Prve informacije ukazuju da je najverovatnije eksplodirala peć, koja se koristi za zagrijavanje prostorije u kojoj se uzgajaju pilići.

Istražuje se šta je dovelo do eksplozije, a sumnja se na dotrajalost sistema za zagrijavanje.

- Usled havarije na sistemu za zagrijavanje prostorije za uzgoj pilića Ž.R. je stradao, dok je njegova supruga Đ.R. vozilom hitne pomoći prevezena u dobojsku bolnicu. Usled eksplozije je došlo i do izbijanja jednog zida na objektu - rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez. 

Nezvanično saznajemo da je u trenutku eksplozije Živko stajao do peći i stradao je od detonacije, a svojim telom je praktično zaštitio suprugu.

BONUS VIDEO:

GORI KINESKI TRŽNI CENTAR: Snimak sa lica mesta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SRPSKA HEROINA KOJOJ SU UBILI DECU ZA NOVOSTI: Dobila sam dodatnu snagu kad sam videla da naš toliki narod kaže NE rezoluciji o genocidu