NOVIH 240 DOZA: Nastavak vakcinacije u Domu zdravlja Lopare

V.Mitrić

27. 08. 2021. u 21:25

DOM zdravlja Lopare nastavio je vakcinaciju stanovništva protiv korona virusa sa novih 240 doza vakcina i revakcina „fajzer“, „sinofarm“i „sputnjik ve“.

НОВИХ 240 ДОЗА: Наставак вакцинације у Дому здравља Лопаре

Foto: V. M.

Direktor Doma zdravlja Lopare dr Želimir Nešković rekao je da je  do sada u ovoj majevičkoj opštini vakcinisano 2.400 ljudi a revakcinisano 1.800 njih.

- Neophodno je da vakcinišemo protiv korona virusa što veći broj naših sugrađana kako ne bismo dočekali jesen i zimu emidemiološki nestabilno kao što su bile protekle godine - upozorio je Nešković.

Foto: V. M.

Prema njegovim rečima, broj do sada vakcinisanih sugrađana, a i onih koji se svaki dan javljaju u Higijensko-epidemiološku službu, zbog interesovanja za vakcinaciju protiv Kovida-19 daju nadu da će se ova pošast pobediti.

Nešković je pozvao sve sugrađane koji nisu vakcinisani da se jave u Dom zdravlja Lopare i da iskoriste mogućnost vakcinisanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!